Actuele wachttijd

Hieronder vind je de actuele wachttijden, die ik elke maand opnieuw zal updaten zodat er altijd een zo transparant mogelijk overzicht is van de actuele wachttijd.

 

Update: 15 oktober 2020

In verband met mijn zwangerschap en het afbouwen van mijn werkzaamheden kan ik nu helaas geen nieuwe clienten meer aannemen, er is een aanmeldstop.

Vanaf 26 oktober aanstaande ben ik niet meer bereikbaar. De verwachting is dat ik 1 maart 2021 weer opstart. Via deze pagina zal ik de actuele status blijven communiceren.

Als jij je voor behandeling wilt aanmelden, zijn er bij Psyche en Zwangerschap altijd mogelijkheden om te starten met behandeling bij een psycholoog die gespecialiseerd is in het behandelen van zwangerschapsgerelateerde problematiek. Ze zijn bereikbaar via info@psychezwangerschap.nl zie ook hun website www.psychezwangerschap.nl
Binnen de regio is een overzicht van andere psychologiepraktijken te vinden via www.zorroo.nl/zorgpartners onder tabblad psychologen.
Ook kan jouw zorgverzekeraar je ondersteunen d.m.v. een overzicht te bieden van gecontracteerde psychologiepraktijken in de regio.