Actuele wachttijd

Binnen de praktijk streef ik ernaar de wachttijd voor de start bij een psycholoog zo kort mogelijk te houden.  Hieronder vind je de actuele wachttijden, die ik elke maand opnieuw zal updaten zodat er altijd een zo transparant mogelijk overzicht is van de actuele wachttijd.

 

Update: 30 maart 2020

Binnen de regio Rijen, Breda, Oosterhout is de wachttijd voor AB Psychologie momenteel vier weken voor intake en kan de behandeling direct aansluitend starten.

 

Als jij je voor behandeling wilt aanmelden, dan verzoek ik je dit bij voorkeur te doen via het online aanmeldformulier . Na het ontvangen van het formulier, zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 

Ik heb ruimte voor nieuwe aanmeldingen binnen de regio Rijen, Breda, Oosterhout.

 

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met mij. Ook kan jouw zorgverzekeraar je ondersteunen d.m.v. wachtlijstbemiddeling.

Is jouw huisarts aangesloten bij Zorroo, ook dan kan er bemiddeling plaatsvinden om de wachtlijst bij de psycholoog zo kort mogelijk te houden. Binnen dit samenwerkingsverband streven we ernaar de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

 

* let op: de afspraak voor maximaal aanvaardbare wachttijden voor behandeling bij een psycholoog ,die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de Treeknormen), is dat er binnen 4 weken vanaf jouw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek plaatsvindt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart.