Actuele wachttijd

Binnen de praktijk streef ik ernaar de wachttijd voor de start bij een psycholoog zo kort mogelijk te houden.  Hieronder vind je de actuele wachttijden, die ik elke maand opnieuw zal updaten zodat er altijd een zo transparant mogelijk overzicht is van de actuele wachttijd.

 

Update: 2 juli 2020

In verband met mijn zwangerschap en het afbouwen van mijn werkzaamheden kan ik nu helaas geen nieuwe clienten meer aannemen, er is een aanmeldstop.
Hoe zich dit de komende tijd ontwikkelt, zal ik tijdig via de website communiceren.

Als jij je voor behandeling wilt aanmelden, kun je wel contact met mij opnemen. Ik kan dan meedenken over een passend alternatief. Binnen Psyche en Zwangerschap zijn er altijd mogelijkheden om te starten met behandeling via beeldbellen bijvoorbeeld. Ik ben het best bereikbaar via het online aanmeldformulier . Na het ontvangen van het formulier, zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Ook kan jouw zorgverzekeraar je ondersteunen d.m.v. wachtlijstbemiddeling.

Is jouw huisarts aangesloten bij Zorroo, ook dan kan er bemiddeling plaatsvinden om de wachtlijst bij de psycholoog zo kort mogelijk te houden. Binnen dit samenwerkingsverband streven we ernaar de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

 

* let op: de afspraak voor maximaal aanvaardbare wachttijden voor behandeling bij een psycholoog ,die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de Treeknormen), is dat er binnen 4 weken vanaf jouw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek plaatsvindt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart.