Wandelcoaching

Met wandelcoaching geef je problemen ademruimte.

Met de wind in je haren, het geluid van de vogels, door groen omgeven en frisse lucht om te ademen zul je direct een stressverlagend effect ervaren. Inmiddels is er steeds meer wetenschappelijke evidentie voor het gezondheidsbevorderende effect van wandelen. Het combineren door wandelcoaching geeft dan ook unieke resultaten. Onze gesprekswandelingen richten zich op jouw eigen doelen: ontspanning, inzicht & reflectie of bezinning over het pad wat je tot nu toe hebt bewandeld in je leven.

Het is ook mogelijk om een 5-wandelingenkaart te bestellen, waarbij je naar eigen behoefte binnen het jaar de ruimte hebt om 5 wandelingen te plannen. Zie het als een stukje onderhoud aan jezelf om je mindset fris te houden. Deze investering gaat je zoveel vitaliteit opleveren.

Parents @ work

Daarnaast is het ook mogelijk om binnen het bedrijf waar je werkt een coachingsprogramma te organiseren. Met als belangrijkste doel het vergroten van je persoonlijk leiderschap, zowel in je gezin als op je werk.

Elke succesvolle ouder verdient een personal coach!

Je bent hoog opgeleid en hebt hard gewerkt om een goede positie te verwerven op de arbeidsmarkt. Je bent een professional. Je bent ambitieus en wil je blijven ontwikkelen in je vak.… en dan komt de dag dat je samen met je partner voor een gezin gaat. Je leven wordt anders en je staat voor nieuwe uitdagingen. Coaching bij mij helpt je om deze (ontwikkel)sprong te nemen.

Ook is het mogelijk om samen met jouw werkgever te kijken naar het ontwikkelen van een oudervriendelijk werkklimaat. Voor advies en coaching op het gebied van HR-beleid m.b.t. werkende ouders. Waardegericht werken staat centraal.

Dit coachingsprogramma wordt in overleg op maat samengesteld. Ik werk hiervoor samen met een aantal succesvolle vrouwen die hun ervaring hebben in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector op het gebied van communicatie, advisering en HR.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.