Tarieven coaching en therapie

Investering in wandelcoaching

De trajecten voor wandelcoaching zijn maatwerk. Ook in overleg met de werkgever kan er een traject samengesteld worden. De tarieven zijn op aanvraag.   

Je kunt ook voor jezelf een 5-wandelingenkaart afnemen voor €750,- (incl. BTW). Deze kaart heeft een geldigheidsduur van 1 jaar vanaf datum van uitgifte. En kun je op elk moment van het jaar inplannen als een stukje onderhoud aan jezelf. 

 

Investering in EMDR of cognitieve gedragstherapie

Als je in therapie komt bij mij als BIG-registreerd GZ-psycholoog, dan wordt de behandeling in principe vergoed vanuit jouw basisverzekering*. Om een vergoeding te krijgen, heb  je een verwijsbrief nodig van de huisarts, medisch-specialist of bedrijfsarts. Dat is geregeld in de Zorgverzekeringswet.

AB-Psychologie is een psychologiepraktijk in de basis GGZ en heeft in 2020 een contract met CZ, VGZ, Zilveren Kruis, Menzis, DSW & VRZ, en de kleinere zorgverzekeraars die vallen onder deze genoemde zorgverzekeraars. Start jouw behandeling in 2020 dan krijg je bovenstaande kosten voor behandeling volledig vergoed

* Eigen risico

LET OP!!! In 2020 geldt een wettelijk eigen risico van 385 euro voor alle personen vanaf 18 jaar. Dit bedrag dien je in alle gevallen eerst ‘op te maken’ alvorens je in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. Dit geldt bij zowel gecontracteerde als ongecontracteerde zorgaanbieders.

Ben je bij een andere zorgverzekeraar verzekerd dan hierboven genoemd, ook dan krijg je de behandeling grotendeels vergoed (65-90%). Informeer hiervoor bij jouw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

In dit document staan de Tarieven en vergoedingen bij AB Psychologie vernoemd: AB Psychologie Tarieven 2020.

Heb je vragen over de kosten en vergoedingen, vraag het me gerust.

 

Daarnaast heeft AB-Psychologie een samenwerkingsovereenkomst met Zorroo*.

* Samenwerking Zorroo

AB-Psychologie heeft een overeenkomst met Zorroo, de huisartsengroep in onze regio. Zorroo vergoedt de behandelingen van cliënten die via deelnemende huisartsen zijn verwezen. Als jouw huisarts deelneemt aan het zorgprogramma Basis GGZ van Zorroo, kan hij of zij  je verwijzen voor behandeling. Jouw behandeling wordt dan geheel vergoed. Je kunt informatie hierover inwinnen bij jouw huisarts. De huisarts of praktijkondersteuner bepaalt of je voldoet aan de voorwaarden voor deelname.