Contact AB psychologie

COVID-19

Vanwege de huidige situatie met betrekking tot de Corona-uitbraak dienen we het behandelaanbod vanwege ieders gezondheid wat aan te passen.

Face-to-face behandeling op de praktijk kan plaatsvinden, waarbij we uiteraard de RIVM richtlijnen nauwgezet volgen. Het gebruik van mondkapjes is geadviseerd. 

Heb je klachten zoals hoesten, koorts of verkoudheid? Of ben je op vakantie geweest in een risicogebied? Meld je dan af, er is altijd mogelijkheid voor een digitaal consult. Indien je sowieso liever een online behandelconsult wilt om zo thuis te kunnen blijven, is dat uiteraard ook mogelijk. Daarnaast is wandeltherapie in deze situatie een aanrader. 

Aanmeldstop:

Op dit moment is er een aanmeldstop, vanwege het afbouwen van mijn werkzaamheden tot mijn zwangerschapsverlof. Voor meer informatie zie pagina ‘Actuele wachttijd’.

Ik ben tot  26 oktober bereikbaar via anouk@ab-psychologie.nl en 06-52301987. Vanwege het afbouwen van mijn werkzaamheden bel ik soms wat later terug dan jullie gewend zijn van me. Ik probeer iedereen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Hier vind je de contactgegevens van AB psychologie (GZ psycholoog, EMDR therapeut en coach in de regio Rijen, Breda en Oosterhout).

Praktijkadres

Hoofdstraat 33, 

5121 JA Rijen

Praktijktelefoon: 06 – 52 30 19 87

E-mailanouk@ab-psychologie.nl

* Wees voorzichtig met het versturen van vertrouwelijke en persoonlijke gegevens via e-mail

 

Beste huisarts,
Vanaf nu kunt u via ZorgDomein digitaal verwijzen naar mijn praktijk AB Psychologie. U vindt mijn zorgaanbod in ZorgDomein terug onder het kopje Paramedische Zorg – GGZ – Volwassenen 18+ – angst/psychotrauma/stemming. Hiermee wordt verwijzen en het overdragen van de juiste informatie nog gemakkelijker en hopen we de samenwerking met u te versterken. Ook de terugrapportage versturen wij via ZorgDomein.
Vriendelijke groet,
Anouk Broeders