Contact AB psychologie

Aanmelden voor coaching of behandeling kan via het aanmeldformulier. Na het ontvangen van het formulier, zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen (streven = 2 werkdagen). Heb je vragen, bel me gerust.

 

Let op: van 21 februari tot 2 maart is de praktijk vanwege vakantie gesloten.
Voor vragen over aanmelding kun je het aanmeldformulier invullen en pak ik dit na 2 maart op. Ik probeer dan binnen twee werkdagen contact op te nemen. Voor vragen t.a.v. een lopende behandeling die niet kunnen wachten kun je terecht bij de poh-ggz of de huisarts.

 

Hier vind je de contactgegevens van AB psychologie (GZ psycholoog, EMDR therapeut en coach in de regio Rijen, Breda en Oosterhout).

Praktijkadres

Hoofdstraat 33, 

5121 JA Rijen

Praktijktelefoon: 06 – 52 30 19 87

E-mailanouk@ab-psychologie.nl

* Wees voorzichtig met het versturen van vertrouwelijke en persoonlijke gegevens via e-mail

 

Beste huisarts,
Vanaf nu kunt u via ZorgDomein digitaal verwijzen naar mijn praktijk AB Psychologie. U vindt mijn zorgaanbod in ZorgDomein terug onder het kopje Paramedische Zorg – GGZ – Volwassenen 18+ – angst/psychotrauma/stemming. Hiermee wordt verwijzen en het overdragen van de juiste informatie nog gemakkelijker en hopen we de samenwerking met u te versterken. Ook de terugrapportage versturen wij via ZorgDomein.
Vriendelijke groet,
Anouk Broeders