Contact AB psychologie

UPDATE CORONAVIRUS

Nu het coronavirus zich over Nederland verspreidt, zal ik de komende weken de face-to-face afspraken beperken en afspraken voortzetten via videobellen binnen een beveiligde online behandelomgeving.  Ik neem in dezen – net als onze beroepsgroep – de aanwijzingen van het RIVM als uitgangspunt. Laten we voor elkaar zorgen en het zekere voor het onzekere nemen. Dank voor jullie begrip!

 

> Ben je al gestart met behandeling, dan neem ik hierover telefonisch contact met je op om de geplande afspraken in goed overleg af te stemmen. Behandelafspraken gaan dus gewoon door via videobellen in een online behandelomgeving. Ik ben hierin geschoold en alle behandelvormen zijn digitaal toe te passen (ook EMDR). 

Verwijzingen en aanmeldingen kunnen worden gedaan en zullen worden behandeld.

Ik blijf bereikbaar via anouk@ab-psychologie.nl en 06 52301987.

 

Vanwege deze bijzondere situatie houdt mijn collega Merith Cohen de Lara vanaf maandag 16 maart dagelijks van 9.00 uur tot 10.00 uur telefonisch spreekuur via 06 15 48 27 58.
Dit spreekuur is voor iedereen (verwijzers, cliënten, medewerkers uit de zorg).

 

Aanmelden voor coaching of behandeling kan via het aanmeldformulier. Na het ontvangen van het formulier, zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen (streven = 2 werkdagen). Heb je vragen, bel me gerust.

Hier vind je de contactgegevens van AB psychologie (GZ psycholoog, EMDR therapeut en coach in de regio Rijen, Breda en Oosterhout).

Praktijkadres

Hoofdstraat 33, 

5121 JA Rijen

Praktijktelefoon: 06 – 52 30 19 87

E-mailanouk@ab-psychologie.nl

* Wees voorzichtig met het versturen van vertrouwelijke en persoonlijke gegevens via e-mail

 

Beste huisarts,
Vanaf nu kunt u via ZorgDomein digitaal verwijzen naar mijn praktijk AB Psychologie. U vindt mijn zorgaanbod in ZorgDomein terug onder het kopje Paramedische Zorg – GGZ – Volwassenen 18+ – angst/psychotrauma/stemming. Hiermee wordt verwijzen en het overdragen van de juiste informatie nog gemakkelijker en hopen we de samenwerking met u te versterken. Ook de terugrapportage versturen wij via ZorgDomein.
Vriendelijke groet,
Anouk Broeders